Entertainment
23 juni 2007 - Ron Smeets

Maak je eigen 'Google Earth'

Of dit wel zo'n goed idee is waag ik te betwijfelen, maar als je over voldoende lef beschikt, een N95, Pict'Earth software en een modelvliegtuig (ja, je leest het goed!), dan kun je hiermee je eigen 'Google Earh' maken.

Het idee is dus relatief simpel. Bevestig je N95 aan de onderzijde van het modelvliegtuigje en klaar is Kees. Terwijl het vliegtuig in de lucht is kun je met bshulp van de Pict'Earth software de N95 bedienen om luchtfoto's te maken.

Hou er wel rekening mee dat je goed uitkijkt bij het landen (en opstijgen) want een N95 kan misschien wel tegen een stootje, maar een 'vliegtuigcrash' zal ie waarschijnlijk niet oveleven ;-)

Via: N95 BlogGerelateerde links:
Eerste foto's van de Nederlandse Nokia N95
Nokia N95: verbazingwekkend licht maar toch te dik
Airborne met de Nokia N93
iTunes goes Airborne
Vliegende GSM masten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.