Accessoires
28 mei 2005 - Ron Smeets

Maak je camphone waterproof

Met het oog op het in aantocht zijnde vakantieseizoen hebben we een gadget gevonden waarmee je van je camphone een onderwatercamera maakt. De Wave Case, zoals ie inmiddels in Duitsland al te koop is voor net geen 50 Euro, is een shock- en waterproof omhulsel voor je GSM waarmee het mogelijk wordt om onderwaterfoto's te maken.

De Wave Case is geschikt voor elke telefoon die kleiner is dan 11x5,5x2,2cm (lxbxd). Volgens Gizmag voldoet zo'n 95% van alle GSM's die momenteel te koop zijn hieraan.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.