Nieuws
21 juli 2012 - Redactie MobileCowboys

Maak alvast kennis met het Windows Phone 8 scherm

Microsoft is net als Apple vrij streng in het toelaten van nieuwe applicaties in hun eigen applicatiewinkel. Vreemd genoeg hebben ze dit keer wel een simulator toegelaten waarmee gebruikers de mogelijkheid hebben om op Windows Phone 7.5 alvast kennis te maken met het startscherm van Windows Phone 8, waar veel mensen razend enthousiast over zijn. Deze app zegt een realistische simulatie te kunnen weergeven van het nieuwe startscherm. Overigens is deze applicatie niet gemaakt door Microsoft en staat het ook volledig los van dit bedrijf.

Uiteraard is deze applicatie puur voor de gein gemaakt, aangezien je er niet veel nuttigs mee kunt. Het is mogelijk om de tegels te vergroten en te verkleinen en te veranderen in de nieuwe tegels. Het is mogelijk om nep-applicaties te installeren maar ook om het kleur van de thema te veranderen. De lay-out is volledig te veranderen en uiteindelijk kun je de gemaakte lay-out ook delen met anderen, om ze voor de gek te houden met het feit dat je Windows Phone 8 hebt.

Uiteraard kan de app geen andere applicaties installeren, maar het kan wel de icoontjes van Marketplace downloaden om ze te gebruiken bij de simulatie. Het kan zelfs het downloaden van apps simuleren. Of het een succesvolle app zal worden, is nog maar de vraag. Het lijkt ons sterk dat mensen zitten te wachten op een simulatie van Windows Phone 8, terwijl deze versie volgens alle geruchten over ruim twee maanden al te bewonderen is in de winkels. 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl