Accessoires
08 augustus 2007 - Ron Smeets

M500 GSM horloge vanaf 10 september te koop

Dat is wat de makers van dit leuke, maar volgens mij nog steeds ietwat onpraktische gadget nu officieel bekend gemaakt hebben.

De M500 is de opvolger van de vorig jaar geintroduceerde M300 en waaarvan meer dan 1 miljoen besteld zijn, zo beweert de maker SMS Technology Australia.

De officiele wereldwijde lancering is op 10 september aanstaande in Zuid Afrika. Behalve de standaard versie komt SMS Technology ook met een speciaal dames model, de M501. Die zal, zo heeft men zelf in een kort bertichtje op hun site op 26 juli gezegd, vanaf 5 september leverbaar worden maar dat waag ik te betwijfelen gezien de mededeling dat de M500 pas op de 10e van die maand beschikbaar komt.

Voor de liefhebbers nog even ve belangrijkste specs en nadelen op een rij:

Ttri-band GSM met GPRS), een touchscreen display, multimedia speler (MP3/AAC/MP4), Bluetooth en USB. De standby tijd van slechts 80 uur is voor een GSM anno 2007 helaas wat aan de krappe kant en voor een horloge is dat natuurlijk al helemaal niks.

Via: PMP TodayGerelateerde links:
Videodemonstratie van de M500 Mobile Phone Watch
Al 1.2 miljoen GSM horloges in bestelling
GSM in een horloge
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.