Toestellen
11 oktober 2007 - Ron Smeets

Luxury Edition van de RAZR 2 aangekondigd

Dit kun je op twee manieren interpreteren. Of Motorola probeert voor de zoveelste keer het RAZR concept nog verder uit te melken, of ze bereiden zich daar nu toch echt voor op een definitef afscheid van het model door een afsluitende 'Special Edition' uit te brengen.

Ik hoop dat de tweede verklaring de juiste is want we hebben net kennis gemaakt met een aantal toestelontwerpen van de Amerikaanse toestelmaker die doen vermoeden dat men definitief van het RAZR concept af gaat stappen in 2008.

Enfin, binnenkort komt dus wel nog de Luxury Edition van de RAZR 2 op de markt. Of dat ook hier in Europa gaat gebeuren is alerminst zeker. Motorola noemt 'selected markets' maar geeft geen gedetailleerdere info.

Feitelijk een in zwart 'vacuum metal' lak afgewerkte en met 18 en 24 karaats gouden accenten uitgevoerde RAZR 2 V8 die geleverd wordt in een bijpassend zwart lederen draagtasje.

Behalve het toestel wordt ook een bijpassende, in zwart en met gouden accenten uitgevoerde versie van de H680 headset meegeleverd.Gerelateerde links:
Motorola komt met MOTO Z8, RAZR2, MOTO Q en de ROKR Z6
Videopreview van de Motorola RAZR2
De RAZR2: meer van het zelfde, of toch. . ?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.