Accessoires
09 december 2010 - Ron Smeets

Luxe versie van de Galaxy Tab

De Samsung Galaxy Tab is, vergeleken met de modellen van de concurrentie, zeker niet een van de goedkoopste tablets die momenteel in de winkels liggen. Met een losse toestelprijs van 749 Euro is hij zelfs duurder dan de iPad. In Nederland hebben kopers dan wel weer het 'geluk' dat de Galaxy Tab ook in combinatie met een abonnement verkocht wordt waardoor de initiële aanschafprijs wat draaglijker wordt.

Vanavond, tijdens de opening van de Miljonair Fair, neemt Samsung nog een iets duurdere versie van de Galaxy Tab mee.

Nee, geen 10 inch model met meer geheugen en een (super) AMOLED display of zo, maar die met 5700 Swarovski kristallen. Enkele weken geleden was daarvan hier ook al een kort filmpje te bewonderen maar toen was de verkoopprijs nog niet bekend. Het toestel zal overigens niet te koop zijn op de Miljonair Fair, of ergens anders in Nederland. Daarvoor moet je toch echt naar Harrods in Londen reizen en 2699 Engelse ponden (ca. 3225 Euro) meenemen ;-). De kristallen Galaxy Tab ligt daar in de 'stand' van Mirco Anvika. Crystalroc-Samsung-Galaxy-Tab-Crystal

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.