Accessoires
05 januari 2007 - Ron Smeets

Luxe speakerdock voor de Zune

De Zune is in Nederland pas eind dit jaar te koop, maar in de VS wordt de gelijkenis met Apple's iPod steeds duidelijker.

Neem nou deze high-end speakerdock voor de Microsoft MP3 speler. Zo stijlvol vormgegeven dat alleen het Apple logo nog maar ontbreekt. Ook de prijs heeft wel wat weg van die van de gemiddelde Apple accessoire. De Octavio speakerdock kost ongeveer evenveel als twee Zunes: 500 dollar dus.

Voor dat geld kun je wel kiezen uit drie kleuren, gelijk aan die van de Zune. De dock zelf heeft een 8 inch bas speaker, twee 5.25 inch hoofd speakers en nog twee tweeters voor de hoge tonen. En dat allemaal voor 500 dollar :-)Gerelateerde links:
Zune in twee weken naar 9% marktaandeel
De Zune en iPod fotoshoot. . .
Zune wellicht ook in het roze
Oprichter MP3.com noemt de Zune nu al de Flop van 2007
Zune pas eind 2007 naar Europa
Dock voor de Zune
Eerste review van de Zune: licht, sexy en goed
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.