Accessoires
27 januari 2007 - Ron Smeets

Luxe opberg- en oplaadsysteem voor mobiele gadgets

Ik heb thuis regelmatig een discussie met mijn vriendin over de vele mobiele telefoons en gadgets die telkens weer op een antiek kastje liggen om op te laden.

Wellicht dat ze, als ze dit leest, op het idee komt om zoiets voor mijn volgende verjaardag of kerstmis aan te schaffen :-)

Dit luxe, mahoniehouten, kastje van Frontgate heeft voldoende plek voor zowel de toestellen als ook de bijbehorende accessoires zoals oplaadsnoeren, headsets en dergelijke.

Hij is niet goedkoop, maar voor die 150 dollar heb je dan ook wel iets stijlvols in huis en lost het probleem van de rondslingerende toestellen voor eens en voor altijd op.Gerelateerde links:
Handzame brandstofcel acculaders vanaf 2008 te koop?
Oplaadstation voor in de auto
Smart oplaadstation voor GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.