Geruchten
21 juli 2009 - Ron Smeets

Luxe Motorola Ivory E18 haalde ook de winkels niet

Tja, wanneer een fabrikant als Motorola ineens besluit om haar hele toestel portfolio te 'schrappen' om de tijd te nemen iets beters te ontwikkelen dan betekent dat ook dat er prototypes van modellen, die dus nooit in de winkels zullen komen, zijn die mogelijk kunnen uitlekken.

De Motorola Ivory E18 is er zo eentje, als deze Russische geruchten kloppen. Het toestel zou een van de luxe modellen van de Amerikaanse fabrikant moeten zijn geworden. Net als de Aura met een behoorlijk gepeperd prijskaartje van, naar schatting, zo'n 2.000 Euro.

De Motorola Ivory E18 was gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een slider die op twee manieren open kon schuiven (zie afbeelding hieronder) en een 3 megapixel camera. De specs zouden verder niet veel verschillen van die van de Aura.

Ik kan niet zeggen dat ik echt onder de indruk ben van dit ontwerp, maar scmaken verschillen natuurlijk. Gezien het prijskaartje denk ik ook niet dat veel mensen teleurgesteld zullen zijn dat deze Motorola de winkels nooit gehaald heeft, toch? Motorola-Ivory-E18

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.