Nieuws
05 mei 2006 - Ron Smeets

Luxe mobiele provider van start in LA

Op zich niet vreemd dat een provider die het moet hebben van GSM abonnementen die 400 dollar per maand kosten haar levensvatbaarheid het eerst gaat testen in Hollywood.

We hebben het hier over Voce, een MVNO voor de mobiele beller die iets meer te besteden heeft dan de gemiddelde consument.

Behalve 400 dollar per maand zijn de installatiekosten van een Voce abonnement ook nog eens 1000 dollar. Voor dat geld krijg je dan ook wat.

Behalve onbeperkt bellen (binnen Amerika) kun je namelijk ook kiezen uit een zwarte Nokia 8810 of lederen RAZR en wordt je toestel elk jaar vervangen door het nieuwste model. Bovendien heb je toegang tot een 24/7 persoonlijke helpdesk. Mocht je toestel onverhoopt gestolen worden of verloren gaan, dan krijg je binnen 1 dag een nieuwe, zonder extra kosten.

Mmmh, dat klinkt leuk, maar als je even doorrekend kost die 'vrijheid', luxe en 1 toestel per jaar je dus een slordige 5800 dollar (het eerste jaar). Overigens is dat al minder dan de bedragen die men een half jaar geleden tijdens de perspresentatie van Voce noemde.Gerelateerde links:
Bijzonder complete gouden Nokia 8800
Gouden RAZR bij Dolce & Gabbana
Mobiel abonnement van $500 per maand
Nokia 888: Design en Emotie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.