Toestellen
14 maart 2007 - Ron Smeets

Luxe Mickey Mouse GSM, ontworpen door BMW, uit China

Dat moet bij jullie toch minstens zo onwaarschijnlijk in de oren klinken als bij mij, of niet?

Volgens de Chinese maker van deze luxe Micky Kuso Phone, Omnipotence waar ze 'Micky' dus ook nog eens verkeerd spellen, is het toestel ontworpen door BMW. Aan de achterzijde van de Micky Kuso staat de inscriptie 'Design by BMW in Munich'.

Nu is de combinatie Mickey Mouse-BMW-Luxe GSM's al bijzonder moeilijk te verklaren, maar het feit dat het toestel in China, het land van de schaamteloze namaak, ontworpen is maakt het allemaal nog ongeloofwaardiger.

Enfin, de specs van het toestel zijn ook niet echt luxueus te noemen. De Micky Kuso moet het doen met een 1.3MP camera, multimedia speler, Walt Disney wallpapers en Bluetooth 2.0. Meer dan dat, plus het feit dat ie maar 10mm dik is, wordt niet genoemd.

Er worden slechts 130 exemplaren van deze 'exclusieve' GSM geproduceerd maar ik vraag mij af of er zo veel vraag naar zal zijn ;-) Geen woord over de prijs en beschikbaarheid.



Gerelateerde links:
Schaamteloze Chinese namaak
Chinese namaak ook in Barcelona
Design GSM of Multimedia speler van BMW?
Chinese namaak Chocolate
Samsung music phone in BMW 5-serie
Chinese namaak GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.