Toestellen
03 november 2006 - Ron Smeets

Luxe GSM's voor racefans

Vertu, bekend van de dure mobieltjes, heeft twee nieuwe toestellen uitgebracht als toevoeging op haar RaceTrack Legends serie.

Eerder dit jaar werden al de Monza en Silverstone gelanceerd en nu komen daar de Indianapolis en Le Mans bij. De mobieltjes hebben niet alleen een afbeelding van het betreffende circuit in het deels in RVS uitgevoerde ontwerp, maar zijn ook zo ontowrpen dat een deel van de behuizing er uit ziet als het carbon-fiber waar veel (formule 1) race-auto's mee bekleed zijn.

Van alle toestellen worden maximaal 1000 exemplaren gemaakt waaronder 50 stuks die genummerd zijn en geleverd worden in een luxe verpakking.

Over enkele maanden komen nog twee toestellen in deze serie op de markt en dan levert Vertu ook een nog luxere (en duurdere) box met daarin alle toestellen. Een soort Special Limited Edition dus. Vraag ik mij alleen nog af wat je met zes toestellen moet. . .Gerelateerde links:
Vertu Constellation voor de 'kleine' beurs
Diamanten smartphone van 1 miljoen
De Nokia 8800, Aston Martin edition
Een GSM van 80.000 Euro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.