Nieuws
06 februari 2014 - Ron Smeets

Lumia in ruil voor iPhone 4/4S of Galaxy S2 van Microsoft US

De actie geldt (voorlopig) alleen in de de VS en Canada maar Microsoft doet daar een hernieuwde poging om smartphone eigenaren te bewegen hun iPhone's en Samsung's in te ruilen voor een Nokia Lumia.

Amerikanen kunnen hun nog werkende, schadevrije en van alle originele accessoires voorziene (lader, headset, kabel) iPhone 4/4S of Galaxy S II gratis inruilen voor een Lumia 1020 of 1520; zonder bijbetaling dus. Letwel, ze moeten dan ook even een nieuw, 2-jarig, abonnement afsluiten.

Een dergelijke 'aanbieding' zou in Nederland niet met heel veel gejuich begroet worden. Hier worden nieuwe smartphones, zei het niet meer zo royaal als enkele jaren geleden, al met grote korting 'verkocht' in combinatie met een abonnement. Ook zonder dat je daarvoor je oude toestel hoeft in te ruilen. Maar wellicht dat het een idee is voor Microsoft en Nokia in België? Daar betalen mensen al sinds jaar en dag de 'volle' prijs voor smartphones.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.