Geruchten
01 oktober 2015 - Ron Smeets

Lumia 950 (XL) heel even te zien in Britse Microsoft Store

In de categorie 'Foutje, bedankt!' of een 'bewussie', dat zal wel nooit duidelijk worden, maar de nieuwe Lumia's, 950 en 950 XL, waren enkele uren geleden even te zien in de Britse Microsoft Store. Behalve kiekjes van de toestellen werden ook enkele specs vermeld. Niks spannends maar dezelfde informatie die ook al in andere geruchten opgedoken was; de 5.2 inch (950) en 5.7 inch (950 XL) QHD displays, de 20 megapuxel PureView camera met Carl Zeiss objectief en de 32GB opslagcapaciteit met microSD uitbreiding optie voor maximaal 2TB extra geheugen. Ow ja, en Windows 10 natuurlijk.

Uiterlijk lijken de toestellen op de afbeeldingen ook erg veel op die uit eerdere geruchten. Het heeft er dus alle schijn van dat de toestellen er inderdaad zo uit gaan zien. Helaas waren de prijzen nog niet ingevuld. Die blijven dus nog even geheim tot 6 oktober als de toestellen officieel gepresenteerd worden. Tenzij ze eerder ook nog uitlekken ;)

Inmiddels is de pagina alweer offline gehaald, maar natuurlijk niet voordat de nodige screenshots gemaakt waren.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.