Toestellen
07 november 2015 - Ron Smeets

Lumia 950 en 950 XL vanaf 28 november in Duitse winkels Nederlandse beschikbaarheid is formeel nog niet bekend

Tijdens de onthulling van de nieuwe Lumia vlaggenschepen, en de eerste smartphones met Windows 10 aan boord, werd al duidelijk dat de toestellen mogelijk pas na de binnenkomst van Sinterklaas in de Nederlandse winkels zouden verschijnen. De datum die al een tijdje rondwaart, met dank aan enkele webshops, is 29 november.

Welnu, in Duitsland heeft Microsoft de officiele lanceerdatum al bekend gemaakt. Zowel de Lumia 950 als de Lumia 950 XL zullen daar vanaf 28 november beschikbaar zijn, zo twitterde LumiaDE. Laten we hopen dat de Nederlandse afdeling van Microsoft dit voorbeeld volgt en dezelfde leverdatum hanteert. Ik ben in ieder geval wel benieuwd naar de looks en prestaties van de eerste nieuwe high-end Lumia's in tijden.

Maar mochten de toestellen hier in Nederland toch pas later in de winkels verschijnen, dan kun je altijd nog een tripje naar Duitsland plannen. iPhone fans doen dat ieder jaar ook... Al denk ik dat de rijen voor de nieuwe Lumia's een stuk korter zullen zijn, als er al rijen gevormd worden ;)

https://twitter.com/LumiaDe/status/662600399115825154

Bron (Twitter)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.