Geruchten
03 september 2014 - Ron Smeets

Lumia 830 krijgt een 'kleinere' camera?

Over de Lumia 830 van Microsoft Mobile is al veel gespeculeerd. Het toestel wordt donderdag officieel onthuld door het voormalige Nokia, samen met de Lumia 730.

Nieuwe Chinese geruchten hebben het vermoeden doen rijzen dat de Lumia 830 geen 20 megapixel maar een 10 megapixel (Pureview) camera aan boord heeft. Ow, en er zijn ook weer nieuwe kiekjes.

De reden daarvoor is dat Microsoft het toestel iets meer als een midrange model bedoeld heeft en daarom zou een 20 megapixel Pureview camera de verkopen van de Lumia 930 wel eens negatief kunnen beinvloeden. Mmmh, ik wist niet dat dat nog kon ;)

Verder wordt ook gespeculeerd dat de Lumia 830 een Snapdragon800 processor heeft, maar nieuwe geruchten spreken weer over een Snapdragon400. Hoe dan ook, morgen weten we meer. De afgelopen weken zijn beide toestellen, en dan vooral de Lumia 730 al met verschillende (camera)specs gespot.

WPDang_Lumia-830-1 WPDang_Lumia-830-3 WPDang_Lumia-830-5 WPDang_Lumia-830-6 WPDang_Lumia-830-7

Bron, Bron (Chinees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.