Geruchten
16 december 2015 - Ron Smeets

Lumia 650 duikt weer op; nu naast twee Nokia 'oudjes'

Microsoft is op dit moment natuurlijk vooral nieuwe high-end Lumia's aan het promoten. Hoewel, ik zie daar maar weinig van. Na de grootse onthulling bleef het enkele weken verdacht stil en ook nu de toestellen in de winkels liggen verschijnen ze nauwelijks in het nieuws of reclames. Onlangs werd wel een berichtje uitgestuurd dat de Lumia 550, een goedkope Windows smartphone, beschikbaar is.

Enfin, vandaag is wederom een afbeelding opgedoken van een volgende betaalbare Lumia, de 650. Uiteraard is dit nog een onbevestigd gerucht waarvan het waarheidsgehalte niet vast te stellen is, maar het is niet de eerste keer dat deze Lumia opduikt;

De Lumia 650 zou volgens deze berichten een 5 inch smartphone worden met een HD (1280 x 720 pixel) display en een design dat wel wat weg heeft van de Lumia 850 die enkele weken geleden opdook en ook nog niet officieel bevestigd is. Biijzonder is wel nog dat de vermeende Lumia 650 op de 'gelekte' afbeelding te zien is naast twee 'Nokia oudjes'; de N97 en de X7.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.