Nieuws
11 oktober 2013 - Ron Smeets

Lumia 1020 voorkomt vechtpartijen tussen ouders (fun video)

De Nokia Lumia 1020 heeft een geweldige PureView camera. Daar is bijna iedereen het wel over eens. De 41 megapixel camerasensor, in combinatie met de Pro Cam software, zorgt ervoor dat je achteraf tot in de kleinste details kunt inzoomen. Dit weekend zal ik een aantal foto's publiceren die ik met diverse toestellen gemaakt heb waarin die functie onder andere ook te zien is.

Tijdens het kijken naar NFL wedstrijden viel mijn oog de afgelopen dagen op een erg grappige Amerikaanse Lumia 1020 commercial. Tussen vechtende ouders die tijdens een toneelopvoering van hun kids elkaar verdringen om de beste fotoplek zitten twee ouders die daar niet aan meedoen. Zij hebben namelijk een Lumia 1020. Ofwel, het toestel voorkomt vechtpartijen ;-) Enfin, kijk maar naar deze erg grappige commercial. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.