Entertainment
19 oktober 2009 - Ron Smeets

Luisterpaal applicatie nu ook voor andere mobieltjes

Een tijdje geleden introduceerde de VPRO de 3VOOR12 Luisterpaal, een iPhone applicatie waarmee je gratis de nieuwste alternatieve albums beluisteren, nog voordat ze in platenzaak liggen. Wekelijks worden er nieuwe platen toegevoegd.

Vanaf nu is die applicatie ook voor beschikbaar voor Android, Windows Mobile, Symbian, BlackBerry en Java toestellen.

Om de download link van de applicatie op je mobieltje te ontvangen stuur je een SMSje met de tekst 'Luisterpaal' naar 9090 of surf je met je toestel direct naar http://m.luisterpaal.vpro.nl. Natuurlijk is de applicatie ook te vinden in de diverse applicatiewinkels van de verschillende platforms (Android Market, Windows Mobile Market, BlackBerry App World, etc).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.