Toestellen
09 maart 2014 - Ron Smeets

Luidspreker vergelijk: Sony Xperia Z2 vs Xperia Z1 (video)

De onlangs gepresenteerde Sony Xperia Z2 heeft, zo was in Barcelona al even te horen, betere luidsprekers gekregen dan zijn voorganger. Het is namelijk voor het eerst dat Sony een Xperia met stereo speakers uitgerust heeft.

In China hebben ze beide toestellen even naast elkaar gelegd om de geluidskwaliteit van de ingebouwde boxen te testen. In de video hieronder hoor je de meest recente Katy Perry hit Roar uit beide toestellen brullen. Nou ja, uit een toestel brult het nummer net iets prominenter dan uit de ander.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.