Geruchten
11 november 2011 - Ron Smeets

Lte (4G) versie van de Nokia Lumia 800 in de maak?

De reden dat de Nokia Lumia 800 pas (begin) volgend jaar in de VS te koop zal zijn heeft volgens deze nieuwste geruchten niet alleen te maken met het feit dat de USA niet bij de 'first wave' landen hoort.

Volgens The Verge zou Nokia namelijk, samen met At&T, werken aan een Lte (4G) versie van de smartphone. Veel meer dan een gerucht is het nog niet.

Maar, ik moet wel zeggen dat ik denk dat een 4G versie van de Lumia 800 zeker in de VS een positieve bijdrage zou kunnen leveren aan het succes van het toestel. Overigens meldt dezelfde bron ook dat de kans bestaat dat de Lumia 800 in de VS direct met de volgende versie (cq. update) van Windows Phone, Tango genaamd, uitgerust gaat worden. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.