Nieuws
16 augustus 2007 - Redactie MobileCowboys

Lowlands op je mobiel

Geen gescheurde, gekreukelde of natgeregende overzichten, maar het programmaboekje van Lowlands overzichtelijk en up-to-date op je mobieltje. SMS, download, open en ga aan de slag.

Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Lowlands Mobile Festival Guide. Dankzij een gedetailleerde, zoombare plattegrond en het festivalprogramma op je mobiel weet de festivalganger in een handomdraai wat waar gebeurt tijdens Lowlands. Bovendien heb je toegang tot biografieën van artiesten en bands, kan je een persoonlijk festivalprogramma samenstellen en wie zich verveelt, kan de game spelen.

Nieuw dit jaar is de ‘update button’ zodat je middels de live updates en nieuwsrubriek altijd en overal op de hoogte bent van de laatste info en eventuele programma-wijzigingen.

Je krijgt de Lowlands Mobile Festival Guide op je mobiel door LOWMAP te sms’en naar nummer het 4443 (in België SW LOWMAP naar 3669), vervolgens op de link te klikken die je per sms terug ontvangt en je telefoon doet de rest. De enige kosten zijn de kosten voor het dataverkeer.Gerelateerde links:
Mobile Guide Succes op Lowlands
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl