Accessoires
14 juli 2007 - Ron Smeets

Louis Vuitton hoesjes voor de iPhone

De iPhone is niet bepaald een van de goedkoopste mobieltjes die, over enkele maanden ook hier, te koop is.

Natuurlijk wil je niet dat ie snel bekrast raakt en dus is een hoesje, ondanks de zeer goede resultaten van deze stress test, geen overbodige luxe.

Voor diegenen die alleen het beste willen voor hun iPhone zijn er vanaf 16 juli ook iPhone hoesjes van Louis Vuitton te koop. Voor de krokodillenlederen versie moet je wel diep in de buidel tasten, 1.120 dollar (ca. 830 Euro) maar gelukkig zijn er ook goedkopere modellen, vanaf 225 dollar (ca. 170 Euro).

Via: Shiny ShinyGerelateerde links:
Houten case voor de iPhone
iPhone cases nu al te koop
Louis Vuitton kleedt nieuwe B&O GSM aan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.