Toestellen
25 januari 2008 - Ron Smeets

Losse behuizing voor de iPhone te koop

Ik bewaar mijn iPhone sinds kort in een hoesje en in deze stress test kun je zien dat het display nagenoeg krasvrij blijft, ook na diverse mishandelingen met sleutels, maar mocht die van jou toch bekrast of gedeukt zijn na enkele maanden gebruik dan kun je bij Mobile Brando voor 95 dollar een complete nieuwe behuizing kopen.

Zelf zeggen ze dat de behuizing die zij verkopen een origineel Apple part is en op de foto's ziet het er ook zo uit. Dat zegt natuurlijk nog niet alles, maar als het klopt dan is het bijzonder knap dat ze dit gelukt is om in het assortiment te krijgen want normaliter kun je Apple onderdelen alleen via een gecertificeerd Apple Repair Centre bestellen en laten inbouwen.

Het zal wel iets te maken hebben met de Chinese connecties van Brando in Hong Kong ;-)

Overigens verkopen ze bij Mobile Brando ook nieuwe accu's voor de iPhone (foto helemaal beneden) voor 20 dollar.

iPhone Accu set:Gerelateerde links:
iPhone modding: zwart en met een 'Old School' logo
Maak je eigen iPhone (mockup)
Mijn iPhone . . .
Losse iPhone onderdelen kosten nog geen 200 Euro
iPhone stress test
Ga jij een iPhone kopen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.