Nieuws
13 mei 2009 - Ron Smeets

Lopend emailen zonder te botsen

Fanatieke mobiele Emailers zullen het ongetwijfeld al een keer meegemaakt hebben.

Je loopt al typend door de stad en knalt ineens tegen een lantaarnpaal of tegenligger op. Vervelend voor jou, maar zeker ook voor andere wandelaars, zoals ook uit een eerder artikel al bleek.

Met  de Email 'n Walk iPhone applicatie hoeft je dat niet meer te gebeuren. Tijdens het typen wordt op de achtergrond namelijk het beeld van de camera weergegeven. Kun je dus ongestoord je emails intikken en toch precies zien wat er voor je gebeurt zodat je niet struikelt, botst of, erger nog, overreden wordt.

Wel een beetje opletten hoe je je toestel vasthoudt natuurlijk, anders zie je nog alleen maar de stoep vlak voor je voeten ;) Handig toch? Ach, in ieder geval grappig.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.