Accessoires
06 juli 2010 - Ron Smeets

Long life accu voor de HTC HD2

De meeste smartphone gebruikers zullen er wel aan gewend zijn dat je zo'n toestel elke avond aan een lader moet hangen. Eén dag werken lukt meestal nog wel, maar twee vaak niet.

Vroeger, een jaar of 10 geleden, was het heel normaal om extra accu's meer te nemen, al dan niet met meer capaciteit waardoor je mobieltje er uit ging zien als de klokkenluider van de Notre Dame ;-) Inmiddels zie je dat een stuk minder. Toch zijn ze er nog. Zie hier de extended battery met kick stand voor de HTC HD2, een gedrocht, maar wel met veel 'power' ;-)

Hij heeft de dubbele capaciteit (2500 mAh ipv 1230) en de standaard is mooi meegenomen voor als je films wilt kijken. De boys van Pocketnow hebben deze accu al getest en ze waren er bepaald niet ontevreden over. Hun HD2 hield het ruim twee en een halve dag uit met deze accu.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.