Entertainment
08 oktober 2006 - Ron Smeets

Londen door de lens van de N93

Nokia is sinds de introductie van de N90 een weg ingeslagen waarvan men hoopt dat die de Finse toestelmaker meer naar de hoek van video-content en -productie zal leiden.

Daar waar de N90 misschien nog een eerste 'probeersel' was, betekende de komst van de N93 enkele weken geleden toch weer een fikse stap vooruit in die richting.

Om de beoogde doelstelling op het gebied van (mobile) videocontent nog meer kracht bij te zetten heeft de Engelse tak van Nokia vier lokale beroemdheden uit de designwereld gestrikt om met de N93 eigen sfeerimpressies van Londen te maken.

De films worden de komende wee weken in de Architecture Foundation's Yard Gallery getoond aan het publiek, maar zijn natuurlijk ook online te bekijken.Gerelateerde links:
52 Seconden met de N93: The Movie
Nokia N93 review: Media Phone of the Year
N93 volgt N90 op als Media Phone van het jaar
Nokia N93: de beste camphone ooit!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.