Nieuws
15 december 2014 - Ron Smeets

Lollipop voor de LG G3 nu ook naar Engeland Update is in Nederland en België nog niet gesignaleerd

Toen Google bekend maakte dat de nieuwste Android versie vanaf 3 november beschikbaar zou zijn voor fabrikanten was LG er als de kippen bij om te melden dat de G3 nog dit jaar de Lollipop update ging krijgen. Inmiddels zijn de Poolse eigenaren al verblijd met die update en sinds afgelopen weekend kunnen ook de Engelse Vodafone klanten met een G3 opgelucht adem halen. Voor zover ze in spanning zaten te wachten op de nieuwste versie van het Google smartphone OS voor hun LG's dus.

Op dit moment is er helaas nog geen goed nieuws over de Nederlandse (en Belgische) beschikbaarheid van Android Lollipop voor de G3, maar Engeland ligt dichterbij dan Polen dus de update komt steeds dichterbij ;))) Het is alleen niet te hopen dat er tussen de Engelse en de volgende release weer een maand zit want dan breekt LG de belofte 'voor het eind van dit jaar'.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.