Nieuws
17 november 2014 - Ron Smeets

Lollipop update nu ook 'OTA' onderweg naar de Nexus 4 Is jouw Nexus 4 al aan de beurt geweest?

Google is dit weekend begonnen met het uitrollen van Android 5.0 Lollipop naar de Nexus 4. Enkele dagen geleden was de 'handmatige' update al mogelijk, maar vanaf gisteren kunnen Nexus 4 eigenaren dus de update automatisch verwachten. Zoals altijd zal de OTA-uitrol gefaseerd verlopen. 

Mocht je een Nexus 4 hebben en toch niet willen wachten op de automatische update, dan kun je de nieuwe software hier zelf downloaden. 

Er zijn ook al Lollipop updates voor andere Nexus modellen via handmatige download en installatie beschikbaar. Op deze pagina van Android Police staan alle linkjes voor, onder anderen, de Nexus 5, Nexus 7 en Nexus 10.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.