Nieuws
21 december 2009 - Ron Smeets

Loden Leeuw naar Hi (Pokkie Foetsie)

Zojuist zijn bij Tros Radar de winnaars bekend gemaakt van de Loden Leeuw, de prijzen voor de meest irritante TV Commercial en dito BN-er in een reclamespotje.

Regelmatige lezers zullen zich mijn artikel over de bizarre brabbelende beesten commercials van Vodafone en de daaropvolgende discussie nog wel herinneren. Toen twee weken geleden bekend werd dat deze commercials bij de vijf genomineerden behoorden was wat mij betreft de winnaar al bekend ;-). Helaas, dat vonden ze zelf ook, moest Vodafone het doen met de derde plek. Winnaar, met 34% van de stemmen was de andere genomineerde Telecom Commercial: Pokkie Foetsie. Bizar is dat dezelfde reclame vorige week nog veliezend finalist was bij de verkiezing voor de Gouden Loekie ;-) Voor de liefhebbers:

http://www.youtube.com/watch?v=S3oGtuX1Ll8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.