Accessoires
07 maart 2006 - Ron Smeets

Loc8tor nog deze maand in Engelse winkels

Enkele maanden geleden hebben wij al eens geschreven over dit, in mijn ogen in ieder geval, fraaie gadget voor de vergeetachtigen onder ons.

Toen was al bekend dat het apparaatje in Maart tijdens de 'Daily Mail Ideal Home Show' gedemonstreerd zou worden. Inmiddels is bekend geworden, zoals blijkt uit dit persbericht dat de fabrikant drie weken geleden al aankondigde, dat de loc8tor deze maand in Engeland ook echt al in de winkels zal komen. Twee maanden later zal ook de Amerikaanse consument de kans krijgen om er eentje aan te schaffen.

De prijzen zijn ook al bekend. Voor de standaard versie met 2 standaard tags moet men 60 Engelse ponden neertellen, ongeveer 90 Euro. De 'Plus' versie kost 100 pond, ofwel 150 Euro en daarvoor krijg je dan onder andere 1 standaard tag en 1 panic tag (voorzien van een paniek-knop) extra.Gerelateerde links:
De Loc8tor vindt vanalles en nogwat
GPS locator voor de Golfbaan
'Ping' je kids
PingAlert uitgebreidt met anti-pest functie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.