Nieuws
29 augustus 2007 - Ron Smeets

Live van Nokia Go Play

Vandaag ben ik in Londen bij het Go Play event van Nokia waar de Finse toestelmaker diverse aankondigen en onthullingen gepland heeft.

Behalve het eerder genoemde nieuwe N-Gage platform en Nokia's visie op de toekomst van mobile entertainment, toesteldesign en mobile internet zullen, zo wordt verwacht, ook een aantal toestellen gepresenteerd worden.

De aftrap is om 10 uur (Engelse tijd), maar het Amerikaanse Gearfuse zegt al te weten welke toestellen dat zijn. Zij spreken over de N81, die eerder al in het geruchtencircuit opdook, de ExpressMusic 5310, 5610, 5700 en de 8GB versie van de N95.

Zoals gezegd duurt het nog een half uurtje voordat het officiele programma hier in Londen begint dus nog even geduld voor de bevestiging hiervan.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.