Geruchten
01 januari 2012 - Ron Smeets

Live kiekjes van de Motorola Droid 4 gespot

De vierde generatie van de Motorola Droid is ruim een maand geleden al eens opgedoken in het geruchtencircuit. Gisteren zijn nieuwe 'live' kiekjes van het toestel gespot. Het is echter geen werkend model, maar een dummy zoals die ook in winkels gebruikt wordt.

Wanneer de Motorola Droid 4 onthuld gaat worden, als dat al gebeurt, is nog niet bekend. Mogelijk dat Motorola op de CES, die over ruim een week in Las Vegas van start gaat, daar meer duidelijkheid over gaat geven, maar ook dat is pure speculatie.

Hieronder staan enkele foto's van de Droid 4 dummy, en een lijstje met vermoedelijke specs dat (deels) ook al eens uitgelekt was.

- Android 2.3
- 1.2GHz dual-core processor
- 1GB RAM
- 4-inch qHD display
- 16GB geheugen
- microSD geheugenkaart
- 8-megapixel camera met 1080p video opname functie
- HD Front camera
- HDMI-out
- 1785 mAh accu

Droid-4-Rumor-Dummy-a Droid-4-Rumor-Dummy-b Droid-4-Rumor-Dummy-c Droid-4-Rumor-Dummy-d Droid-4-Rumor-Dummy-f Droid-4-Rumor-Dummy-g

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.