Geruchten
21 januari 2013 - Ron Smeets

Live kiekjes van de HTC M7 duiken op

Enkele dagen geleden dook al een onwaarschijnlijke foto (of photoshopje) op van wat de HTC M7 zou kunnen zijn. Het toestel op die afbeelding had wel erg veel weg van de iPhone 5, qua vorm en design aan de achterzijde.

Dit weekend zijn twee nieuwe afbeeldingen gespot. Dit keer lijkt het om 'live' kiekjes te gaan. In tegenstelling tot het eerdere gerucht wordt nu ook de voorzijde van de vermoedelijke HTC M7 getoond. Ow, en de achterzijde lijkt in geen velden of wegen op die uit het vorige gerucht.

Op het display zou ook het 'startscherm' van HTC Sense 5 te zien zijn. Daarnaast heeft de anonieme tipgever van Android Police ook nog wat screenshots van de nieuwe Sense versie meegestuurd. Het is altijd moeilijk te bepalen in hoeverre dit soort lekken en geruchten de waarheid benaderen. Daarvoor zullen we moeten wachten tot de eerste officiele berichten van HTC zelf. De kiekjes:

HTC-M7-Rumor-2101-a HTC-M7-Rumor-2101-b HTC-Sense-5-M7-Rumor

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.