Nieuws
01 september 2008 - Chris Bannink

Live from Mobile Monday #7 deel 1

Vanuit de Rode Hoed te Amsterdam zijn uw razende Mobile Cowboys reporters aanwezig om de laatste nieuwtjes te kunnen doorgeven van de 7e Mobile Monday aan de ongelukkigen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen voor deze editie. Een editie met als thema "Mobile Value".

Een ietwat andere setting, waarbij de stoelen op de begane grond zijn neergezet in de arena opstelling om meer discussie te genereren. Raimo van der Klein wordt terzijde gestaan door Roelant Stekelenburg van NOS nieuwe Media om de de discussie in goede banen te leiden.

Raimo van der Klein

Er komen diverse stellingen voorbij. De eerste wordt toegelicht door Maarten Lens-FitzGerald via een leukig bedoeld filmpje. De stelling is "echte mobiele startups moeten alleen end-user value creeren, geen shareholder value". Discussie naar aanleiding daarvan is slecht te volgen, rommelig. Komt door zowel de onwennigheid van de discussieleiders als slecht versterkt geluid. De stellingen daarna gaan al beter. zie volgende postings.

Maarten Lens FitzGerald.

Off topic wellicht goed te vermelden dat 4 leden van het momo bestuur met elkaar een nieuw bedrijf gestart zijn voor mobiele concepten en strategien met als naam SPRXmobile

ps: de eerste foto bij dit artikel is nog van MOMO #5, de andere twee pasfoto's komen SPRXmobile.Gerelateerde links:
Live from Mobile Monday #6 deel 1
Mobile Monday presentatie van Tomi T Ahonen
Succesvolle eerste editie Mobile Monday
Over de auteur: Chris Bannink