Nieuws
02 juni 2008 - Chris Bannink

Live from Mobile Monday #6 deel 1

Mobile marketing is het thema van deze 6e aflevering van Mobile Monday. Een sterke line up waarmee de organisatie zichzelf weer heeft overtroffen.

Als voorzitter van het Open Mobiel Internet initiatief (OMI) beet Paul Brackel de spits af met een korte introductie over OMI en enkele interessante cijfers zoals het feit dat er nu 5 miljoen telefoontjes in NL zijn die geschikt zijn voor mobiel internet en daarvan weer 1/3 UMTS en 2/3 GPRS. Van alle verkochtte mobieltjes zijn er het eerste kwartaal van 2008 24% verkocht met mobile internet mogelijkheden en die percentages stijgen per kwartaal. Ad Scheepbouwer voerde hij op met een quote dat groeipercentages tot 100% verwacht worden.

Leuk nieuwtje kwam van SkuAir, een nieuwe startup die het voor elkaar heeft gekregen dat je logo's kunt scannen met je mobiele telefoon. Een revolutie ten opzichtte van de QR en shotcodes die we nu kennen.

Ben van de Burg had namens WebAds een flitsend verhaal 'on steroids' over hoe je mobiel adverteren in een groter geheel kon zien.

Tot zover. Deel 2 met interessante keynotes volgt nu.Gerelateerde links:
MoMo 6 is live te volgen
Mobile Monday; The place 2b!
Succesvolle eerste editie Mobile Monday
Over de auteur: Chris Bannink