Geruchten
21 januari 2011 - Ron Smeets

Live foto's van 'n andere nieuwe BlackBerry Curve gespot?

Een week geleden dook de eerste afbeelding (tekening) op van een toestel dat mogelijk de opvolger van de huidige BlackBerry Curve zou moeten worden, de BlackBerry Curve 'Apollo'.

Vandaag zijn een aantal live kiekjes (hieronder) gespot van een toestel dat daar weliswaar op lijkt (zoals alle BlackBerrys met deze form factor op elkaar lijken ;-) maar in dit geval zou het om een afbeelding van de BlackBerry Curve Sedona (nee, niet Sidonia ;))) gaan.

Over de specs wordt in deze nieuwe geruchten nog niet veel gezegd. Op de foto is wel te zien dat het toestel BlackBerry OS6 aan boord heeft en een camera met LED flitser. Verder wordt gesproken over 512MB RAM en GSM met 3G support. De kiekjes: blackberry-curve-sedona-b blackberry-curve-sedona blackberry-curve-sedona-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.