Geruchten
09 juni 2008 - Ron Smeets

Live foto's van de Nokia N85 opgedoken?

Enkele dagen geleden dook al een (oude) afbeelding uit een patentaanvraag van Nokia op waarbij vermeld werd dat het hier zou gaan om de N85.

Vandaag heeft Engadget enkele foto's (zie hierboven en -onder) in handen gekregen van een toestel dat weliswaar niet lijkt op die uit de eerdergenoemde patentaanvraag maar waarvan wel het gerucht gaat dat dit de Nokia N85 zou zijn.

Het toestel op deze foto's heeft wel veel weg van de huidige N-Series modellen en lijkt erg veel op de N81 en N96. We zullen moeten afwachten welke Nokia dit uiteindelijk echt zal blijken te zijn. . .Gerelateerde links:
Nokia N85 duikt op in patentaanvraag
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.