Geruchten
21 september 2008 - Ron Smeets

Live foto's van de Nokia E75

Enkele dagen geleden dook een promotie video van Nokia op waarin twee nieuwe E-Series te zien waren, de E72 en de E75. Van deze laatste zijn nu enkele live foto's gespot.

Natuurlijk zijn de foto's niet helemaal scherp maar dat zijn we van dit soort 'leaks' inmiddels wel gewend. Jammer is wel dat de fotograaf niet even de moeite genomen heeft het slide-out qwerty toetsenbord te fotograferen. Wellicht dat hij die kiekjes wel al heeft maar wil hij ze nog even voor zich houden ;-)

Via: Symbian FreakGerelateerde links:
Nokia E72 en E75 gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.