Toestellen
21 juni 2007 - Ron Smeets

Live foto's van de NeoNode N2

Toen ik vanavond thuis kwam vond ik weer een paar leuke foto's in mijn mailbox.

Deze keer waren het live kiekjes (meer na de klik) van de NeoNode N2, een ultrakleine touchscreen GSM met een 2 inch full-front touchscreen display die enkele maanden geleden al aangekondigd werd en een opvolger is van de eveneens niet al te grote NeoNode N1.

De bediening van de NeoNode N2 houdt een beetje het midden tussen die van de iPhone en de HTC Touch. Als je met je duim over bepaalde delen van het display 'glijdt', worden, afhankelijk van de plek, verschillende functies aangeroepen zoals een numeriek toetsenbord, de camera etc.

Onze anonieme tipgever heeft de NeoNode N2 vandaag kunnen testen en was direct helemaal verkocht, zo liet hij mij weten. De UI moet bijzonder gebruiksvriendelijk zijn.

Ondanks zijn geringe afmetingen (77 x 47 x 14.7mm) en gewicht (70 gram) is het toch een volwaardige GSM met 2MP camera, Bluetooth, miniSD, USB en WAP browser. Helaas geen 3G en WiFi.

De NeoNode N2 zou binnenkort in de winkels moeten liggen met een prijskaartje van rond de 400 Euro (zonder abonnement).Gerelateerde links:
4 Megapixel camphone in credit card formaat
Samsung Ultra 5.9: écht plat
LG KE320 credit card Chocolate GSM geintroduceerd
Bellen met je credit card
Samsung's credit card GSM
W-SIM, ofwel een GSM in een Simcard
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.