Geruchten
09 mei 2007 - Ron Smeets

Live foto's HTC 'Elf' (P3450) gespot

Dit toestel verscheen enkele maanden geleden voor het eerst in het geruchtencircuit en werd ook gespot in HTC's toestelplanning presentatie van een paar weken geleden.

Het Italiaanse Newsmobile.it heeft de eerste live foto's van de HTC 'Elf', of P3450, weten te bemachtigen.

De specs van deze compacte, maar met 14mm ietwat aan de dikke kant, HTC vallen alleszins mee als je er van uit gaat dat de Elf een instapmodel HTC wordt.

De P3450 is een quad band GSM met UMTS en onder andere voorzien van Windows Mobile 6, een 201MHz OMAP850 processor, microSD geheugenkaart, 2MP camera, Bluetooth, 128MB ROM en 64MB RAM geheugen. Een ietwat vreemde keuze van HTC is het feit dat de 'Elf' geen (slide-out) QWERTY toetsenbord krijgt.

Als de berichten kloppen dan wordt de 'Elf' binnen nu en enkele maanden op de markt gebracht. Het is niet bekend of dat ook al direct in Europa en/of de benelux zal zijn.

Via: SlashphoneGerelateerde links:
De 'Elf' wordt een low-end HTC Smartphone
HTC Herald en Elf naar O2 als de Xda Terra en Nova
Wordt 2007 het jaar van HTC?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.