Accessoires
01 oktober 2010 - Ron Smeets

Live demo van de LiveView

Afgelopen dinsdag presenteerde Sony Ericsson de LiveView. Zeg maar een soort van Bluetooth afstandsbediening voor je Android smartphone. Hij werkt overigens niet alleen met Sony Ericsson toestellen, maar meerdere modellen die voorzien zijn van Android 2.0 of hoger.

Heel terecht merkte een lezer eerder deze week al op dat Sony Ericsson, op dit moment, zelf nog helemaal geen toestellen heeft die op Android 2.X draaien maar tegen de tijd dat de LiveView beschikbaar komt (eind Q4) zal dat probleem verholpen zijn. Hieronder kun je een Live demo bekijken van de LiveView, in het Zweeds, dat wel.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.