Nieuws
28 december 2011 - Ron Smeets

Live: Beste Product jaaroverzicht

Nog drie dagen en dan behoort 2011 ook voor goed tot het verleden. Tijd voor een jaaroverzicht. Er verschijnen de komende dagen nog diverse lijstjes online maar vanmiddag ben ik bij onze collegae van Beste Product om samen met Dennis, Ger en nog enkele andere experts het 'gadgetjaar 2011' de revue te laten passeren. De uitzending start om 14u00. Enjoy!

UPDATE (23u02): De uitzending is nu ook (na de klik) integraal terug te kijken. Letwel, de intro duurt nog wat lang. Dat wordt nog aangepast heb ik begrepen, maar tot die tijd kun je beter even doorspoelen naar ca. 3 min 50.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.