Nieuws
19 december 2013 - Redactie MobileCowboys

Line: 500.000 dollar voor de Filipijnen dankzij een sticker

Geloof het of geloof het niet, maar de Aziatische berichtendienst Line maakte bekend dat ze met een stickercollectie (waaronder de 'sticker' naast deze tekst) speciaal voor de Filipijnen meer dan 500.000 dollar hebben opgehaald. Een erg knappe prestatie, waarmee ze toch weer laten zien dat de stickers enorm populair zijn onder de Line-gebruikers. Het bedrag loopt overigens nog op, aangezien dit gaat om het bedrag in één maand. 

Wanneer de transactiekosten voor de Google Play Store en de Apple App Store weg worden gehaald, gaat het om een bedrag van 57,401,960 yen, wat omgerekend 551.300 dollar is. De stickers kosten ongeveer 1 dollar en zijn tot aan het einde van het jaar verkrijgbaar. Daarna zal Line bekendmaken hoeveel de stickers totaal hebben opgeleverd, zodat ze het bedrag kunnen overmaken naar het Filipijnse Rode Kruis. 

Line heeft momenteel meer dan 300 miljoen geregistreerde gebruikers en verdient per maand zo'n 10 miljoen dollar aan de stickers. We kunnen wel met zekerheid zeggen dat dit een nieuwe vorm van donaties is.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl