Nieuws
21 mei 2006 - Ron Smeets

Lindy vindt open WiFi en Bluetooth netwerken

WiFi finders zijn er in vele soorten en uitvoeringen, maar eentje die behalve WiFi ook Bluetooth netwerken kan opsporen is nog redelijk zeldzaam.

De Lindy WiFi and Spy Finder heeft een bereik van ongeveer 50 meter en pikt elk open 802.11 b/g of Bluetooth netwerk op dat zich binnen haar bereik bevindt.

De sterkte van de gevonden netwerken wordt weergegeven middels een paar ledjes, groen voor OK, geel voor zo-zo-la-la en rood voor jammer maar helaas.

Hij kost ongeveer 30 Euro en is te bestellen via de site van LindyGerelateerde links:
Hoe maak ik mijn eigen WiFinder rugzak
Praktische WiFinder van Zyxel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.