Toestellen
18 maart 2007 - Ron Smeets

Lime, Blue en Champagne chocolate clamshell

Het lijkt er op dat de Chocolate van LG dezelfde weg bewandeld als de RAZR. Het toestel dat oorspronkelijk zo populair geworden is vanwege de bijzondere bediening (keypad) en kleur (pianozwart) komt in steeds meer vormen en kleuren op de markt.

De clamshell versie bestaat al enkele maanden en inmiddels hebben we ook al witte, roze, rode en groene versies gezien.

De Amerikaanse provider Alltel gaat, samen met LG natuurlijk, weer een stapje verder. Zij introduceren binnenkort drie nieuwe kleuren van de clamshell chocolate: Vivid Blue, Lime-Green en Champagne-Gold.

Ik ben benieuwd welke Chocolate varianten we nog meer mogen verwachten. . .Gerelateerde links:
Cherry en Apple Chocolates voor de Amerikaanse markt
Chocolate met aardbeiensmaak
Chocolate Platinum op komst
Witte Chocolate ook naar de VS
Wereldwijd al 4 miljoen Chocolates verkocht
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.