Social Media
18 juni 2012 - Ron Smeets

Like ons en win een Sony Xperia S, Xperia U of Xperia P!

Oranje is uit het EK en dus is het nu wachten op successen bij een van de twee andere grote sportevents die nog op stapel staan, de Tour de France en de Olympische Spelen. Om de pijn van de 'EK deceptie' wat te verzachten ga ik de komende weken, naast de Lumia foto wedstrijd, nog een drietal toestellen weggeven!

Ik heb Sony Mobile bereid gevonden om mee te doen aan deze tweede wedstrijd op Mobile Cowboys. De komende weken kun je nu ook kans maken op een Xperia S, Xperia U en Xperia P. Het betreft wederom mijn drie review toestellen, die ook allemaal nog spik en span zijn, die ik weg mag geven van Sony Mobile.

Daarvoor hebben we gekozen voor een like-actie op facebook. Iedereen die de Mobile Cowboys facebook pagina de komende weken 'liked' maakt dus kans op een Xperia S, Xperia U of Xperia P. Om de actie nog iets interessanter te maken moet je bovendien onder dit artikel of op onze facebook pagina een reactie plaatsen waarin je mij vertelt waarom jij een nieuwe Sony Xperia wilt winnen.

Dus.. like ons en bedenk een originele reden waarom jij een van de drie Xperia toestellen wilt winnen. De actie loopt tot en met zondag 15 juli. Op maandag 16 juli worden de drie winnaars gekozen die vervolgens hier en op facebook bekend gemaakt worden. De verdeling van de drie winnaars is als volgt; de facebook fan van Mobile Cowboys met de meest originele of leuke motivatie wint de Xperia S, de nummer '2' krijgt een Xperia P en de nummer 3 de Xperia U.

Iedereen mag natuurlijk aan beide acties deelnemen maar het moge duidelijk zijn dat je maar één keer kunt winnen ;-) Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.