Nieuws
28 september 2012 - Ron Smeets

Like ons en maak kans op 1 van de 3 Samsung Galaxy S III's

UPDATE (8 oktober, 12u33): De drie winnaars zijn bekend. Hier kun je kijken wie de gelukkigen zijn. Iedereen die niet gewonnen heeft; veel succes bij een volgende actie! ;-)

Zoals gisteren al aangekondigd start vandaag, nu dus, een actie waarbij je kans kunt maken op een van de drie Samsung Galaxy S III smartphones die we samen met Samsung weg gaan geven. Geen lange wachtrijen, buiten in de kou, maar gewoon meedoen achter je PC, laptop, tablet of smartphone.

Surf naar de speciale facebook tab voor de Galaxy S III actie en klik op de link 'Ik doe mee'. Meer hoef je niet te doen. De wedstrijd loopt tot maandag 8 oktober, 12 uur. Vlak daarna worden de drie winnaars hier en op facebook bekend gemaakt, maar we nemen natuurlijk ook (per email) contact met de gelukkigen op. Succes allemaal!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.