Geruchten
09 november 2011 - Ron Smeets

Lijst met (oude) codenamen voor (nieuwe) HTC's gespot

De waarde, en geloofwaardigheid, van dit soort geruchten is nooit echt in te schatten. In dit geval gaat het om een lijstje met (oude) codenamen van (nieuwe) HTC smartphones die (mogelijk) in ontwikkeling zijn.

Letwel, een aantal van de namen in onderstaande lange lijst zijn al 'geëvolueerd' tot toestellen die in de winkels liggen (of op weg zijn daar naar toe). Twee voorbeelden daarvan zijn de Runnymede (Sensation XL) en de Bliss (Rhyme, foto hiernaast).

Natuurlijk kun je bij het zien van een aantal namen ook volop speculeren welke specs die toestellen zullen hebben. Hebben de Quattro en/of Vitesse een quad core processor? Is de Tube een toestel met extra (3D) video opties? Krijgt de Pico een projector aan boord? Twee bijzondere namen die mij opvielen waren de Jet en de Pop. Dit zijn namen die Samsung en LG al eens aan een toestel gekoppeld hebben. Enfin, kijk zelf maar naar de complete lijst en speculeer er maar op los ;-))
- Act
- Alpha 
- Bliss 
- Blue 
- Cybertron 
- Edge 
- Elite 
- Eternity 
- Fighter 
- Fit 
- Flick 
- Glider 
- Grande 
- Holiday 
- Jet 
- Key 
- Layer 
- Omega 
- Pico 
- Pop 
- Prime 
- Quattro 
- Radiant 
- RTP 
- Ruby 
- Runnymede 
- Splendor 
- Square 
- Tag 
- Tahiti 
- Tube 
- Veloce 
- Vigor 
- Villa 
- Vitesse

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.