Toestellen
09 mei 2007 - Ron Smeets

Licht en natuur als inspiratie voor de S500i en T650i

Behalve de P1i toonde Sony Ericsson afgelopen avond ook de S500i (ook al eens eerder gespot) en T650i aan de verzamelde Europese pers in Londen.

Deze twee modellen (meer foto's na de klik) zijn overduidelijk bedoeld voor de mobiele beller die op zoek is naar een compleet uitgevoerd design toestel met veel gevoel voor detail.

De T650i is een candybar model met 3.2MP camera, tri band GSM, 3G UMTS, multimedia speler, A2DP support, een 1.9 inch krasvrij Mineral Crystal QVGA display en Bluetooth 2.0.

De S500i is en slider met 2.0MP camera, tri-band GSM, 2.5G GPRS/EDGE, Bluetooth, A2DP, multimedia speler en een 2inch QVGA display.

Bij het ontwerpen van de T650i en de S500i hebben de designers van Sony Ericsson zich laten inspireren door licht, natuur en het verwerken van hoogwaardige materialen als RVS en geborsteld aluminium. Bijzonder fraai zijn de zogenaamde 'ever-channging' thema's die niet alleen op het display en de look-and feel van de menu's naar voren komen maar ook doorgevoerd zijn als licht effecten aan de zijkant (S500i) en in de verlichting van het keypad (T650i)

De S500i (foto boven en hieronder)komt nog voor de zomer, in Q2, op de markt. Op de T650i (foto's hieronder) zullen we nog iets langer moeten wachten. Die zal namelijk, net als de P1i, ergens in Q3 in de winkels liggen.

Beide toestellen worden in de hogere mid-range klasse gepositioneerd, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de W880i.

Foto's van de S500i

De T650iGerelateerde links:
Sony Ericsson M610 / P700 is dus de P1i
Sony Ericsson S500i gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.